Навигация

Преподаватели

Асиа Шалаби

Здравейте скъпи, колеги,клиенти и бъдещи курсисти!


Казвам се Асиа Ал-Шалаби, на 30 години от град Казанлък и майка на прекрасно момиченце!

Който ме познава, знае добре, че за мен страстта към маникюра се зароди още в тийнейджърска възраст.Живота ме завъртя в друга насока,но желанието за професионално развитие като маникюрист,не избледняваше. 

Вече повече от 5 години се развивам в професията,благодарение на подкрепата и вдъхновението от екипа на Master Imperia , с които работя като главен технолог от самото им създаване. Собственик съм на студио за маникюр “Asia Shalabi Nail Studio“ в град Казанлък.

Вижте повече

Ваня Пенчева

Стартира своята кариера като маникюрист през 2015 г.
  Притежава Свидетелство III степен на професионална квалификация
 Професия “Маникюрист Педикюрист”, специалност “Маникюр, педикюр, ноктопластика.
 Лицензиран преподавател към ЦПО “Релакс” с договор за сътрудничество
 Преминала е десетки обучения при едни от най-добрите преподаватели в сферата на маникюра, придобивайки допълнителни квалификации. 

Вижте повече

Здравка Илиева

 Казвам се Здравка Илиева работя успешно като маникюрист от 14 години и преподавам от пет . Отдавам много, да не кажа всичко на тази вълнуваща професия, която се превърна в моя страст и любов. Обожавам моите клиентите и ученици! Всеки път, когато ми предстои обучение се вълнувам изключително много и се раздавам максимално за всеки един ученик.

Вижте повече

Миглена Каранейчева

Привет от мен!

С много от вас вече се познаваме , а с други срещата ни тепърва предстои. Приятно ми е, казвам се Миглена Каранейчева, създател собственик и управител на #НОКТИ - Учебен център за маникюристи гр. Стара Загора. За скромния си 8 годишен стаж в професията, нескромно мога да твърдя, че съм успяла да постигна много... или поне всичко за което съм мечтала до момента. Всички знаем, мечтите се постигат с правилно поставени цели и много труд.

Вижте повече

Яна Николова

Яна Николова е маникюрист в гр. Пловдив. Работи от 12 години като професионалист, а продуктите от Master Imperia използва от както са на пазара.


Вижте повече