Навигация

Доставка и плащане

Безплатна доставка:

До офис при поръчки над 70лв.

До адрес при поръчки над 120лв.

Начин на плащане: по пощенски път, наложен платеж

При доставки от куриерска фирма Спиди, приемайки поръчките си, моля изисквайте разписка/касова бележка, която да приложите към своята фактура.

Получателят е длъжен да прегледа внимателно доставената стока при получаването й.

При наличието на забележки и/или видими дефекти по доставената стока, трябва да бъдат отразени в приемо-предавателния протокол или в товарителницата.

Сроковете за доставка при поръчки на продукти от електронния магазин са:

Продукти поръчани до 14 часа  – до 4 работни дни, считано от деня следващ деня в който е направена поръчката.

Продукти поръчани след 14 часа – до 5 работни дни, считано от деня следващ деня в който е направена поръчката.

СПЕШНИ ПОРЪЧКИ изпълняват се само за определени продукти, предварително съгласувани с оператора на онлайн магазина.

При предаване на стоката, Потребителят или трето лице подписват прилежащите документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на посочения за извършване на доставка адрес.

При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, след уговорена дата и час на доставка с Потребителя, не по вина на MASTERIMPERIA.COM или куриера, лицето извършващо доставката оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да бъде уточнен нов срок за извършване на доставката. При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение не по вина на MASTERIMPERIA.COM или куриера, договорът за продажба от разстояние се прекратява. Важи и за случаите, когато получателят неоснователно откаже да приеме пратка.